Interieur

Interieuradvies en ontwerp

Zie Atelier Jan Franssen als een sparringpartner als u praktische /esthetische vragen heeft over zaken die  uw huis of werkplek betreffen. Met mijn jarenlange ervaring als binnenhuisarchitect / vormgever kan ik u op weg helpen bij het vinden van het juiste antwoord op uw vraag. Soms komt u verder als we samen  ‘out of the box’ gaan denken.

>> Lees meer over mijn werkwijze.
>> Bekijk hier voorbeelden van interieurontwerpen.

Op maat gemaakt

Het is heerlijk om een gezamenlijk gevonden oplossing ook te kunnen uitvoeren. Al dan niet met hulp van bv. een smid, installateur of bouwfysicus. Onder de naam ECO interieurklus kan ik maatwerk leveren bij b.v. het creëren van bergruimte , een stoel of tafel op maat maken en bij andere voorkomende interieuraanpassingen.
>> Met welke vragen ik u kan helpen, leest u hier.
>> Bekijk hier voorbeelden van interieuraanpassingen.

Natuurlijke materialen

Het liefst werk ik met natuurlijke materialen. Die voelen aangenaam, zorgen voor een gezond binnenklimaat en met de natuurlijke kleuren ontstaat bijna als vanzelf een harmonieus geheel.

Waarom advies vragen van een binnenhuisarchitect?

In het zoeken naar een juiste oplossing waar alle betrokken personen zich in kunnen vinden is het soms prettig als er iemand van buiten een tijdje meekijkt, meedenkt en nog niet bedachte mogelijkheden aanreikt. Zo kun je verder komen om een gezamenlijke vraag ook gezamenlijk op te lossen. Goed doordachte beslissingen kunnen kostenbesparend werken.

Op deze website krijgt u een indruk
van mijn werk als interieuradviseur,
ontwerper en uitvoerder.
Neem gerust en vrijblijvend contact
met me op als u vragen heeft.

Contact

details-spiegel-badkamer Atelier Jan Frranssen

Een huis dat ademt. Een huis dat leeft.
Een omgeving die past bij jou
als persoon. U heeft een wens
voor uw ideale woonomgeving.

Ik maak op basis van uw wensen
een aansluitend ontwerp en
desgewenst voer ik dat uit.