Interieur

Interieuradvies en ontwerp

Het huis waarin u woont en de plek waar u werkt, zijn de plaatsen waar u de meeste tijd doorbrengt. Als u de sfeer, kleuren en materialen zelf hebt kunnen kiezen zal u die omgeving als het meest prettige ervaren. Net als bij het kopen van kleding is het de kunst de juiste keuzes te maken. Voor de een is dat gemakkelijker dan voor de ander en soms is een beetje hulp welkom.
>> Lees meer over mijn werkwijze.
>> Bekijk hier voorbeelden van interieurontwerpen.

Op maat gemaakt

Het is heerlijk om een gezamenlijk gevonden oplossing ook te mogen uitvoeren. Al dan niet met hulp van bv. een smid, installateur of bouwfysicus. Ook voor losse interieurklussen, kunt u bij mij terecht. Bijvoorbeeld om bergruimte te creƫren, een stoel of tafel op maat, stofferen van ramen of vloer.
>> Met welke vragen ik u kan helpen, leest u hier.
>> Bekijk hier voorbeelden van interieuraanpassingen.

Specialiteit: Natuurlijke materialen

Mijn specialiteit ligt bij natuurlijke materialen. Die voelen aangenaam en geven uw meubels en interieur een tijdloos karakter. Ik werk graag met hout, kokos- of natuurrubberlaag.

Waarom advies vragen van een binnenhuisarchitect en
waarom Jan Franssen?

  1. Vanaf het allereerste begin werkt hij met natuurlijke materialen. Ze bezitten een natuurlijke schoonheid, belasten het milieu minder en voelen prettig aan.
  2. Jan Franssen heeft ruime ervaring als binnenhuisarchitect. Eerst als medeoprichter van de Woonwinkel Arnhem en vanaf 1991 onder de naam Atelier Jan Franssen werkt hij aan interieur- en verbouwingsprojecten voor particulieren, instellingen en bedrijven.
  3. Met een netwerk van vakmensen in andere disciplines verzorgt hij voor u de uitvoering van zowel kleine en als grotere aanpassingen aan de woon- en werkomgeving.
  4. Korte lijnen tussen opdrachtgever, uitvoerder, ontwerper en opdrachtgever zorgen voor een prettige samenwerking tussen de verschillende partijen.
  5. Met een kunstzinnige kijk op meubel en ruimte ontstaan vaak verrassende oplossingen.

Op deze website krijgt u een indruk
van mijn werk als interieuradviseur,
ontwerper en uitvoerder.
Neem gerust en vrijblijvend contact
met me op als u vragen heeft.

Contact

details-spiegel-badkamer Atelier Jan Frranssen

Een huis dat ademt. Een huis dat leeft.
Een omgeving die past bij jou
als persoon. U heeft een wens
voor uw ideale woonomgeving.

Ik maak op basis van uw wensen
een aansluitend ontwerp en
desgewenst voer ik dat uit.