Op maat gemaakt

Op maat voor u gemaakt.

Geen woning is hetzelfde en standaardoplossingen zijn niet altijd toereikend of wenselijk. Voor juist specifieke situaties, die vragen voor een maatoplossing kunt u prima bij mij terecht.

Jan Franssen Atelier voert ontwerpen uit met oog voor detail. Specialist in duurzame materialen. Interieuraanpassingen voor zowel de zakelijke als ook de particuliere markt. Hierbij werkt Jan Franssen Atelier samen met een meubelwerkplaats, installatiebedrijf en een metaalbewerkingsbedrijf.

U kunt terecht bij mij met vragen zoals:

  • Kan ik een kunststof deurgreep laten vervangen door een van massief hout?
    Waar vind je die?
  • Mijn ruimte klinkt erg hol en daardoor kun je elkaar moeilijk verstaan.
    Hoe lost u dit eenvoudig op? En past de gevonden oplossing in het interieur?
  • Hoe krijg ik meer bergruimte zonder mijn huis vol te zetten met kasten?
    Ik hou van ruimte om me heen.

De eerste stap naar het vinden van de gewenste oplossing is fantaseren. Als u uw fantasie de vrije loop laat komt u op mogelijkheden die u van te voren niet hebt kunnen bedenken.

De tweede stap is onderzoeken welke van de gevonden mogelijkheden haalbaar zijn. De kosten spelen hierbij een belangrijke rol naast de technische uitvoering.

De laatste stap is de uitvoering, het kopen en of (laten) maken. Daarna is het genieten van het uiteindelijke resultaat.

Nieuwsgierig wat ik voor u kan betekenen?
Bekijk hier mijn eerder uitgevoerde op maat gemaakte klussen.

Heeft u een vraag of probleem waarvan u niet weet hoe dit op te lossen? Aarzel niet en vraag een vrijblijvend gesprek aan of ik iets voor u kan betekenen.
Op deze website vindt u diverse voorbeelden van mijn eerder gerealiseerde kleine en wat grotere projecten.

Contact

werkplaats-atelier Jan Franssen

Van een eigen werkplaats bij mijn atelier heb ik altijd veel plezier gehad. De laatste jaren komt het steeds meer voor dat ontwerp en uitvoering samen gaan.

Het is heerlijk om een gezamenlijk gevonden oplossing ook te mogen uitvoeren. Al dan niet met hulp van bv. een smid, installateur of bouwfysicus.